Наталія Десятник із впевненістю обирає економічний факультет НУБіП України, адже це міцний фундамент для початку її кар'єри!

26 червня 2019 року
     Яку професію обрати? Якому вищому навчальному закладу надати перевагу? Як наважитись переїхати в інше місто? Як почати жити без батьків та брати на себе відповідальність за свої вчинки та дії? Саме ці та багато інших питань постають перед випускниками. Своїми думками поділилась Наталія Десятник.
  • Наталія, розкажіть будь ласка про себе:

     — Мене звати Наталія, цього року закінчила Білоусівську ЗОШ I-ІІІ ступенів Драбівського району, Черкаської області. Мені дуже подобається математичний напрямок наук, також я маю кілька захоплень. На даний момент я вже обрала вищий навчальний заклад, в якому хочу навчатися і здобувати новий досвід, а саме – НУБіП України.

  • А чому Ви надали перевагу НУБіП України?

     — В нашій країні досить багато навчальних закладів із сильною підготовкою до майбутньої професії, але мені припав до душі саме НУБіП. Коли я відвідувала день відкритих дверей моє рішення стало остаточним. Така потужна, тепла та надзвичайно привітна атмосфера навчального закладу огорнула мене. Саме тому я хочу вступити на економічний факультет, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»! Дізналася я про цей університет від брата, який також закінчив НУБіП України та залишився надзвичайно задоволеним навчанням!

  •  

  • Чи маєте Ви хобі та захоплення окрім навчання?

     — Паралельно до навчання я полюбляю займатися танцями та волейболом! Також я люблю вивчати щось нове для себе. Люблю активний спосіб життя та спортивні змагання. Я дізналась, що НУБіП України відкриває нові горизонти для студентів та можливість різносторонньо розвиватись.

  • Які плани на майбутнє?

     — Мої плани досить амбіційні, адже поставивши великі цілі ми намагаємося реалізувати їх. Тому я хочу здобути не просто диплом, а саме знання, для того, щоб працювати за фахом! Чому саме так? Тому що тільки своїми знаннями, практичними навичками ми досягаємо висот!

  • Наталіє, ми від щиро серця бажаємо Вам успіху та досягнення поставлених цілей. З нетерпінням чекаємо в складі студентів економічного факультету НУБіП України.


Розмову провела
доцент кафедри банківської справи та страхування
Файчук Ольга Валеріївна

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook