Робота стипендіальної комісії

14 серпня 2018 року

На агробіологічному факультеті відбулося засідання стипендіальної комісії щодо нарахування стипендії студентам 1 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей «Агрономія», «Садівництво та виноградарство» та студентам 2 курсу спеціальності «Садівництво та виноградарство». У роботі комісії взяли участь декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, заступники декана Віталій Коваленко та Володимир Завгородній, секретарі деканату Анна Образцова та Ольга Несторенко, голова студентської організації факультету Ксенія Ближникова, голова профспілкової організації факультету Владислав Слєпов, студенти агробіологічного факультету Віталіна Чуб, Каріна Кулик та Гордій Мотрук.

Комісія на підставі аналізу досягненнь кожного студента у науковій, творчій, спортивній діяльності, у громадському житті факультету і університету затвердила додаткові бали до Рейтингу успішності студентам зазначених курсів. На основі результатів навчальної діяльності та додаткових балів комісія склала і затвердила Рейтинговий бал успішності студентів по кожному курсі.

За результатами Рейтингу стипендію отримують 40 студентів 1 курсу та 9 студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Агрономія». А за спеціальністю «Садівництво та виноградарство» стипендія нарахована 5 студентам 1 курсу, 2 студентам 1 курсу скороченого терміну навчання та 3 студентам 2 курсу.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook