Першокурсники факультету землевпорядкування – переможці шахових баталій

10 серпня 2018 року

     Школа першокурсника перейшла у активну фазу. І першим спортивним змаганням для студентів нового набору стали шахові баталії в мальовничому Ботанічному саду, у спеціально обладнаній лісовій аудиторії.

     Підтримати своїх підопічних прийшли керівники факультетів землевпорядкування, агробіологічного, юридичного, захисту рослин, біотехнологій та екології. А привітав першокурсників з першим випробуванням проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша.

     У першому поєдинку факультет землевпорядкування виграв у дружньої команди агробіологічного факультету. Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології здобув перемогу над юридичним факультетом.

 

    У фінальній частині турніру, третє місце здобула команда юридичного факультету. А переможцем стає факультет землевпорядкування, який виграв у факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

    Майстер клас для першокурсників продемонстрували Сергій Кваша та декан агробіологічного факультету Оксана Тонха. Гра закінчилася нічийним результатом, і була цікавою та повчальною для студентів.

Бажаємо успіхів у навчанні та перемог у спортивних баталіях!

 

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook