Випускниця з Київщини Анастасія Гречковська: обираю НУБіП і хочу стати фахівцем з переробки продуктів тваринництва

20 липня 2018 року

 Сьогодні ми спілкуємося з абітурієнткою Анастасією Гречковською, яка закінчила школу в Києво-Святошинському районі Київської області. Вона вступає до НУБіП України на факультет тваринництва та водних біоресурсів на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

 

Чому обрала саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

 
Цю спеціальність я обрала, бо тваринництво є дуже перспективною галуззю сільського господарства. У Європі всі країни, на мою думку, вичерпали майже увесь потенціал розвитку скотарства, свинарства та інших галузей, проте, це не дозволяє повністю забезпечити людей продуктами тваринного походження. А в нас цій галузі ще є куди рухатися, і поступово Україна може стати центром розвитку тваринництва у Європі. НУБіП України я обрала тому, що це флагман аграрної освіти нашої країни.
 

Звідки дізналась про факультет?

 
На цьому факультеті працює моя мама, тому, можна сказати, що про університет я дізналася з першоджерел. Крім того багато інформації про факультет можна знайти на офіційному сайті університету, у різних соціальних мережах. Також у мене є знайомі, які навчаються на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
 

Чого очікуєш від навчання в університеті?

 
Перш за все очікую отримати якісні знання. На факультеті працює велика кількість професорів, доцентів, добре розвинена лабораторна база, є велика кількість гуртків. Тому, вважаю, що для того, щоб стати добрим спеціалістом тут є все, що потрібно, я буду старанно навчатися та розвиватися.
 

Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

 
Думаю, що про це ще рано говорити, адже потрібно спочатку вступити на обрану спеціальність. Головний план – після закінчення навчання знайти роботу, яка б давала мені моральне задоволення та гідну заробітну плату.
 

Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?

 
Уже одинадцять років я займаюсь народними танцями, і планую продовжувати займатись ними в університеті, знаю, що тут є гарний ансамбль. Також займаюсь волейболом, настільним тенісом. Тому вільний від навчання час буду приділяти саме цим своїм захопленням.
 
 
Дякую за розмову. Бажаю реалізувати усі заплановані цілі, та сподіваюся побачити тебе восени серед студентів нашого факультету.
 
 
Розмовляв Юрій Позняковський, 
старший викладач кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного
факультету тваринництва і водних біоресурсів
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook