Вступ-2018. Перші потенційні студенти факультету харчових технологій НУБіП про свій вибір…
Технології харчового виробництва за найвищими стандартами можна вивчати лише в НУБіП України на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК, і це думка не тільки академічної спільноти, а й провідних виробників, багато з яких запрошують на роботу наших випускників.
Тож не дивно, що факультет харчових технологій гостинно зустрів сьогодні не просто абітурієнтів, а своїх потенційних студентів. З багатьма з них ми зустрічались двічі: на Дні відкритих дверей НУБіП і факультету та на підготовчих курсах. Отже у перший день прийому документів, а точніше за першу його половину, маємо чотири дипломи молодшого спеціаліста з відзнакою і більше десятка оригіналів дипломів і документів на спеціальності факультету!
Про мотивацію і вибір майбутньої професії ми спитали у наших майбутніх студентів.
Катерина Мусієнко закінчила з відзнакою Лохвицький механіко-технологічний коледж і має фах технолога: «обираю харчові технології, адже передові підприємства будь-якої країни пов’язані саме з цим напрямком. А також хотіла б продовжити справу своєї сім’ї – династію харчовиків!».
Ольга Піль відмінниця-випускниця Київського енергетичного коледжу: «після спілкування з деканом і викладачами на «Дні відкритих дверей НУБіП» одразу прийняла рішення: тільки НУБіП і факультет харчових технологій – тому, що вважаю, що ця спеціальність потрібна на ринку праці, а ще тому, що в моїй родині багато «харчовиків».
Анастасія Іволга з Лохвиці, що на Полтавщині: «обрала харчові технології, бо ця спеціальність буде актуальна завжди».
Максим Усік закінчив відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва. Чому обрав саме НУБіП – «переконала вступати заступник декана Наталія Слободянюк. Серед аргументів – висока якість навчання, новітня база і можливість вчитися не зі стендів, а виконуючи реальні практичні завдання».
Наталія Медвідь з того ж самого навчального закладу вирішила вступити до НУБіП України. Відповідь, чому такий вибір дівчина вмістила в три слова: столиця, якість, можливості.
Сергій Грищенко закінчив Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, а в НУБіП вступає, бо хоче бути успішним, багатим і самореалізуватися. Наш університет – платформа, з якої треба стартувати в цьому напрямку.
Олександр Вдовиченко має диплом Державного навчального закладу «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» говорить: «спочатку думав подавати документи в декілька вишів, але такого факультету і такого чуйного відношення до вступника (зовсім незнайомого і чужого) не зустрів ніде, тому й вирішив, що свою долю пов’яжу з НУБіП!».
Антон Пєров закінчив Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва і переконаний, що кращого, потужнішого університету за НУБіП немає.
А ось приклад справжнього визнання від професіоналів. Валерій Коломієць, директор м’ясопереробного підприємства ТОВ Проскурів-Агро, привів свою доньку випускницю школи №16 м.Хмельницького вступати до НУБіП. Вона обрала харчові технології, бо спеціальність є однією з найпреспективніших, унікальною, смачною і корисною.
Відбіркова комісія факультету, як з рештою і вся приймальна комісія продовжують прийом документів. Тож чекаємо серед студентів університету випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів, коледжів і бакалаврату!