Студенти спеціальності автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології реконструюють комп’ютерну мережу навчального корпусу №10

11 липня 2018 року

Літо – традиційна пора канікул і відпусток для студентів та науково-педагогічних працівників університету. Але одночасно і період  підготовки до нового навчального року: десь потрібно привести в охайний стан аудиторії після минулого навчального року, десь - виконати ремонті роботи, створити затишок в навчальних корпусах, адже до університету мають вступити більше двох з половиною тисяч нових студентів і їх потрібно зустрічати як найкращих гостей, щоб потім на чотири – п’ять років вони стали господарями «Голосіївської республіки».

То ж  і цього року в університеті проводиться значний об’єм ремонтних робіт в начальних корпусах та гуртожитках, зокрема проводиться капітальний ремонт коридорів в навчальному корпусі №10. Користуючись цією нагодою інформаційно-обчислювальний центр університету проводить одночасно реконструкцію комп’ютерної мережі корпусу, яка прокладалась понад 20 років тому і вже не в повній мірі відповідала вимогам сьогодення.
 
На допомогу працівникам інформаційно-обчислювального центру прийшли студенти спеціальності автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, які саме в цей проходять відповідну практику на базах кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. академіка Мартиненка І.І. та інформаційно-обчислювального центру. Студенти закріплюють на практиці свої теоретичні знання – адже справжній інженер повинен сам вміти робити те, що буде вимагати від своїх підлеглих на виробництві. Силами студентів під керівництвом працівників інформаційно-обчислювального центру  реконструйовано комп’ютерну мережу на 3-у, 4-у та 5-у поверхах корпусу, а це більше ніж пів-сотні аудиторій, лабораторій та кімнат науково-педагогічних працівників.
 
Від інформаційного центру практикою студентів керували інженери Овраменко С.М., Бугаєнко М. О., Лобановський А. С., Марусяк О. І. Студенти працюють із цікавістю та юнацьким запалом, адже приємно зробити своїми руками те, що потім на довгі роки залишить про тебе згадку в університеті. Особливо керівники задоволені роботою студентів Фінанчука М., Сушка Ю., Хомутова І. , Єжевського М., Савченка І. і вважають, що названі студенти заслуговують за практику відмінної оцінки.
 
Віктор Теплюк, 
начальник інформаціно-обчислювального центру
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook