Кампус готується до нового навчального року: ремонтні роботи в гуртожитках № 3 та № 9 в розпалі

10 липня 2018 року

Пора канікул – це час, коли бригади університету працюють в посиленому режимі, аби студентам жилося комфортніше. Будівельна бригада університету наразі проводить ремонтні роботи в гуртожитку № 3 та № 9. 

В гуртожитку № 9 замінюють водо–каналізаційну інфрастурктуру, капітально ремонтують душові кімнати, облицьовують кахлем стіни, будуть встановлені вікна та оновлене покриття підлоги. Місця загального користування облаштують новою сантехнікою. 
 
 
 
 
В гуртожитку № 3 замінюється підлога 2-го та 3-го поверху, яка потребувала капітального ремонту. Наразі проведена підготовка основи й починається укладення фінішного сучасного покриття - таркету.
 
 
Окрім того в кожному гуртожитку триває косметичний ремонт кімнат. Особлива увага – першокурсникам. У цьому році за ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка і рішенню ректорату закуплені і вже встановлюються нові меблі. А студентський актив і будівельні загони, які поліпшують умови проживання і побуту відмічають, що всі місця загального користування і мережі – підтримуються в належному стані і ремонтуються ректоратом, а от порядок, комфорт і естетика в кімнатах – відповідальність мешканців, тому і закликають використати період канікул, аби зовнішній вигляд кімнат був в належному стані. 
 
 
 
 
Сергій Стецюк,
директор студентського містечка
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook