Випускниця Анна Патейчук із Волині обирає факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП за прикладом сестри – магістра Надії

5 липня 2018 року

     Географія випускників, які вступатимуть цьогоріч в НУБіП і на його факультет тваринництва та водних біоресурсів, вражає. Сьогоднішня наша співрозмовниця – Анна Патейчук представляє Волинську область. Вона обрала спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» в нашому університеті.

 

  – Чому саме ця спеціальність і НУБіП України?
     – Обрала цей навчальний заклад та факультет через позитивні відгуки та поради сестри, Надії Патейчук, яка щойно закінчила навчання в НУБіП, є магістром з виробництва та переробки продукції тваринництва, а також завдяки інформації на сайті університету, який регулярно відвідую вже більше року.
     А 19 червня вперше приїхала до Києва на захист магістерської роботи сестри. Приємне враження склалося від чудово облаштованих аудиторій навчального корпусу №1, зокрема конференц зали № 36, де відбувалося засідання екзаменаційної комісії.

     Мені подобається все: і розташування університету у лісопарковій зоні, і перший навчальний корпус, і гуртожиток № 11, в якому мешкає сестра, і лекційні аудиторії, в яких я буду навчатись, коли стану студенткою. Особливо сподобалась аудиторія № 49 кафедри біології тварин, де проходять лабораторні заняття.

     Керівник випускної роботи моєї сестрички професор Микола Сахацький показав мені декілька навчальних фільмів про розведення осетрів, райдужної форелі, африканських сомів та інших видів риби у водоймах та в закритих системах. Про існування такого цікавого напряму діяльності я досі не знала, навіть не здогадувалась. Крім цього, він познайомив мене з Дмитрієвою Людою, Мельник Дашою та іншими студентами, які вивчають тут «Водні біоресурси і аквакультуру», і я тепер хочу стати однією з них.

– Чого очікуєш від навчання в університеті?
     – Навчитись розводити рибу, виробляти чорну та червону ікру і знайти роботу за фахом в Україні. А ще хочу під час навчання побувати на кращих підприємствах з виробництва та переробки продукції рибництва, в тому числі іноземних.

Спілкувався доцент кафедри біології тварин
Володимир Афанасенко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook