Перший випуск магістрів дослідників спеціальності Фінанси, банківська справа і страхування

21 червня 2018 року

Згідно наказу ректора  № 538 від 11 травня 2018 року на економічному факультеті працювали екзаменаційні комісії. Так 08 червня відбулися захисти магістерських робіт дослідницького спрямування. Екзаменаційна комісії під головуванням професор Надії Давиденко спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», організовано в доброзичливій атмосфері провели захисти випускних магістерських робіт.

 

Свої враження про навчання висловив випускник економічного факультету Клименко Максим

Двохрічна магістратура на навчально-науковому напрямі не проходять повз нас. Це додаткові можливості до саморозвитку, бачення улюбленої справи, розвіяння сумнівів та окреслення подальшого шляху. Здавалось, всього пів року додаткового навчання це все, що відрізняє нас, науковців. Хм.. це далеко не так.

По-перше, це можливість поїздки за програмою обміну Erasmus+ до Німеччини в промислову столицю – Штутгарт, Університет Хоенхайм. Починаючи з літньої школи (BECY Summer School) з численними практичними екскурсіями та можливістю долучитись до міжнародної спільноти із декількох континентів, закінчуючи навчанням на новому для себе напрямі – Біоекономіка із сталим розвитком, засадами органічного виробництва, переробки відходів та закритого циклу.

По-друге, це глибший погляд на власне дослідження в сфері соціально-економічних наслідків та проблем реформування системи оподаткування доходів фізичних осіб. Детальне висвітлення особливостей та динаміки трудових податкових надходжень в Україні та країнах ЄС, елементів оподаткування із впливом на добробут населення. Провівши 7 місяців за кордоном, я кожного разу стикався з іншим баченням та розумінням податків, іншою свідомістю націй, що й послугувало підґрунтям для написання шляхів вдосконалення, реформування та адаптації вітчизняної податкової системи разом з вдосконаленням контролю та інструментарію.

Не втрачайте нагоди та схопіть можливість довше насолодитись студентським життям!

Клименко Максим
Випускник, Економічний факультет

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook