Випускник Монастирського духовного професійного училища Олександр Іщенко обирає НУБіП України, щоб стати справжнім фахівцем з деревообробних та меблевих технологій

19 червня 2018 року

      Олександр Іщенко – випускник Монастирського духовного професійного училища, що в Голосіївському районі столиці, планує вступати до НУБіП України на спеціальність «Деревообробні та меблеві технології». Власне про його вибір і розмовляємо з ним.

 

  – Чому обрав саме цю спеціальність і саме НУБіП України?
     – Попередній напрям моєї освіти – виробник художніх виробів з дерева, верстатник деревообробних верстатів (столяр-різьб’яр), тож доцільним є продовження навчання за спеціальністю.

  – Звідки дізнався про НУБіП України?
     – Багато хто із моїх знайомих навчається в НУБіП саме за цією спеціальністю, і я теж вже давно планую здобувати освіту тут.

  – Чого очікуєш від навчання в університеті?
     – У НУБіП України йду за знаннями та вищою освітою, які можна вдало використовувати у подальшому житті та кар’єрі. Хотілося б пройти стажування за кордоном.

  – Чи маєш уже якісь плани після закінчення навчання?
     – Великі надії покладаю на співпрацю із закордонними фахівцями у деревообробній сфері. Думаю, що моя освіта та їхня інноваційність складе досить успішний тандем.

– Чим цікавишся, крім навчання?
     – Програмуванням. Маю ідеї щодо сумісного використання своїх навичок для налаштування високоякісного автоматизованого виробництва, яке здобуде репутацію та відомість у доволі широких колах суспільства.

Розмову вела завідувач кафедри
технологій та дизайну виробів з деревини
Олена Пінчевська

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook