Період підведення підсумків навчальної роботи: екзаменаційна сесія

5 червня 2018 року
факультет землевпорядкування НУБіП України
В університеті сьогодні гаряча пора у прямому й переносному розумінні: за вікнами +28, а в навчальних аудиторіях – у розпалі екзаменаційна сесія.
Час іспитів, численних контрольних та рейтингів. Хвилювання, стрес неабиякий для студентів, батьків, викладачів.
Закінчується літня сесія у студентів на факультеті землевпорядкування. Зокрема, на кафедрі землевпорядного проектування було здано багато робіт, написано безліч контрольних з дисциплін: землеустрій, землевпорядне проектування, інженерна інфраструктура території, управління якістю землевпорядних робіт. Студенти старанно працювали протягом навчального семестру, мають додаткові бали завдяки чому і високий рейтинг навчальної роботи. Тож можна розраховувати, що як мінімум третина групи отримають максимальні бали. 
Наші викладачі діляться своїми знаннями і підходами до сесії, яку і раніше здавали самі:  «Насамперед, треба любити предмет, який готуєтеся складати. Це стосується як тих хто складає, так і тих, хто приймає іспит».
  
 Наразі здавати іспити завершують студенти магістри, які вже наступного тижня підуть на свої виробничі практики, яка для них в цьому університеті стане останньою.
Студенти, не бійтеся вчитися й розвиватися! Знання – це сила!
Богдана Левчук,
магістр І року навчання
факультету землевпорядкування

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook