У Заліщицькому агроколеджі відбувся економічний турнір «Кращий за професією»

1 червня 2018 року

     30 травня 2018 р. у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбувся економічний турнір «Кращий за професією» за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Його метою була популяризація спеціальності, перевірка рівня знань майбутніх випускників, активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів, розвиток у них ініціативності та самостійності в прийнятті рішень, вміння брати на себе відповідальність та працювати в команді, орієнтуватися у нестандартних ситуаціях.

     У ньому приймали участь 3 команди “Мозковий штурм”, “Black accountants” та “Лицарі обліку”, які складалися із 6 осіб — представників 34-Б, 35, 24 та 25 груп. Ведучою турніру була викладач спецдисциплін циклової комісії обліково-фінансових дисциплін Н.В. Леоненко.

     Оцінювали роботу команд заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк, завідувач економічним відділенням Л.В. Стрільчук, голова циклової комісії обліково-фінансових дисциплін М.Д. Папушко, викладач фінансових дисциплін М.Я. Марусик та викладач дисципліни «Податкова система» О.М. Попіль.

     Турнір складався із 6 конкурсів: “Презентація команди”, “Прояви фантазію”, “Хто швидше?”, “Конкурс кросвордів”, “Склади бухгалтерську модель” та “Практичний тренінг”. Кожен із них вимагав миттєвої реакції та злагодженої командної роботи, ґрунтовних теоретичних знань із фахових дисциплін та набутих на заняттях практичних вмінь і навиків. Капітани команд мали можливість одержати додаткові бали за правильні відповіді на цікаві бонусні запитання.

     За результатами економічного турніру перемогла команда “Лицарі обліку”, в складі капітана П. Батрина та учасників Т. Матвіїв, І. Копичинської, С. Горячко, О. Горбач та І. Ворожбит.

     Всі учасники змагання були нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками. Але, на нашу думку, найціннішим для них буде той досвід, що вони набули дружно та творчо готуючись до конкурсу та намагаючись якнайкраще проявити себе та свої знання безпосередньо на сцені.

     Під час підготовки команд до письмової відповіді, для глядачів у залі виступали солісти гурту «Браво»: М. Остяк, Ю. Зозуляк, У. Кирилюк, І. Мандзюк, В. Любінецький, Ю. Костенюк, І. Козьмук, під наставництвом художнього керівника С. Тарасевича та концертмейстера О. Мартинчука.

    Економічний турнір завершився, але його учасників уже чекають нові випробування: семестрові іспити, державні екзамени та вибір подальшого шляху щодо свого навчання та працевлаштування. Викладачі циклової комісії обліково-фінансових дисциплін щиро сподіваються, що навчання в стінах коледжу та проведений конкурс допоможуть їх пройти гідно, впевнено та успішно.

Папушко М.Д.,
голова циклової комісії обліково-фінансових дисциплін
Яремчук О.М.,
викладач облікових дисциплін

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook