Вшанування alma mater : на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися одразу 4 зустрічі випускників

28 травня 2018 року

     26 травня 2018 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися урочисті зустрічі випускників. Сьогодні у стінах нашого університету, через 50, 44, 30 та 25 років після випуску, відбулися збори випускників рідного факультету.

     Розпочинаючи урочисте зібрання, зі словами привітань виступив декан факультету Вадим Кондратюк, який привітав усіх присутніх, коротко розповів чим «живе» факультет сьогодні, про теперішню структуру, кількість студентів і науково-педагогічних працівників, позитивні зрушення, які відбулись за останні роки та про плани на майбутнє. З приємністю, Вадим Миколайович вручив подяки та нагрудні знаки випускникам 1968 року, які завітали до нас через 50 років після закінчення навчання. Атмосфера у святковій залі у цей час була неймовірно позитивна і приємна.

 

 

     Зі словами привітань до гостей виступили і науково-педагогічні працівники факультету та запрошені гості – Борис Гопка, Ніна Данилевська, Анатолій Вертійчук, які у свій час проводили випускникам лекційні і лабораторно-практичні заняття. Вони з приємністю згадували ті далекі студентські роки випускників. З приємністю і захватом присутні переглянули відеофільм «Один день із життя факультету».

     Випускники усіх років, які проживають сьогодні як в Україні, так і за кордоном у своїх виступах подякували рідній alma mater в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації за надані знання, згадали студентські роки і висловили приємне здивування тими позитивними процесами, які відбуваються сьогодні на факультеті та в університеті. А випускники з «50-річним стажем» побажали усім присутнім ставити як мінімум собі таку ціль, щоб це раз зустрітись через 50 років.

     Закінчилася зустріч переглядом навчальних аудиторій і лабораторій факультету тваринництва і водних біоресурсів та дружнім фото на згадку про цей прекрасний день.

 

Микола Кривенок,
професор кафедри годівлі тварин і технології
кормів ім. П.Д. Пшеничного,
випускник 1993 року

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook