Другий день змагань Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»: теоретичні знання демонструємо на практиці

16 травня 2018 року

      Весняний день 16 травня. Другий день змагань Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» видався не менш напруженим, ніж попередній. І, якщо учасники напередодні показали теоретичний рівень підготовки, то сьогодні на них чекала практична частина. Тож після проведення жеребкування вони демонстрували вміння і навички з дисциплін «Годівля тварин і технології кормів», «Технології виробництва продукції тваринництва», «Розведення і селекція тварин». А перевіряли їх на базі навчальних і навчально-науково-виробничої лабораторії кафедр факультету – годівлі тварин і технології кормів, конярства, птахівництва і Голосіївській навчально-дослідній пасіці. Учасники і гості делегацій із різних закладів вищої освіти України були приємно вражені наявною матеріально-технічною базою факультету.

 

     Упродовж дня кожен представник команди виконував завдання в рамках лише однієї із трьох дисциплін. Дуже приємно, що учасники показали чималий спектр умінь. Вони вимірювали лінійні параметри коней, курей, кролів, розраховували індекси будови тіла тварин, визначали якість кормів і кормових добавок, оцінювали параметри інкубації яєць, проводили огляд бджолиних сімей, визначали якість молока, шкурок кролів і смушок овець і ягнят. А ще показували, яке обладнання слід при цьому використовувати.

     З нетерпіння очікуємо завтрашнього дня коли будуть оголошені переможці олімпіади!

Руслан Кононенко,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій