Швеція-Україна: обмін досвідом у лісівничій освіті і науці

16 травня 2018 року

     Керівник міжнародних програм ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександра Лещенко за дорученням ННІ лісового і садово-паркового господарства у рамках міжнародного проекту Erasmus+ та Euroforester протягом 2-х тижнів проходила стажування у Шведському університеті сільськогосподарських наук (Swedish University of Agricultural Sciences, SLU).

     Програма передбачала знайомство з міжнародною діяльністю Південного дослідного центру лісів Швеції - англомовними магістерськими програмами та міжнародними проектами у сфері лісового господарства, що фінансуються світовими організаціями.

     Були проведені зустрічі із координатором міжнародних програм Desiree Mattsson Південного дослідного центру лісів Швеції, заступником декана факультету лісового господарства по міжнародній діяльності Jonas Rönnberg, керівником відділу мобільності SLU Maria Orvehed, старшим співробітником навчального відділу для іноземців Geir Loe та представником офісу грантів SLU Christer Borglin.

     Також обговорено перспективи залучення співробітників ННІ лісового і садово-паркового господарства до Nordic Forest Research. Визначено наповнення курсів для формування магістерської англомовної програми в ННІ лісового і садово-паркового господарства із подальшою перспективою залучення до програми Euroforester, учасниками якої є 14 провідних університетів у сфері лісового господарства Європи.

Петро Лакида,
директор ННІ лісового і садово-паркового господарства  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook