VII «Фестиваль студентської науки-2018»

14 травня 2018 року
НДІ економіки і менеджменту

Результати та деталі I етапу VII «Фестивалю студентської науки-2018»

 

11 травня відкрив свою роботу «Фестиваль студентської науки -2018», який зібрав у читальній залі бібліотеки 10 навчального корпусу 17 наукових студентських гуртків з економічного факультету, 5 - з факультету аграрного менеджменту та 3 гуртка від ННІ післядипломної освіти.

Високопоставлене журі, яке складалося із представників спілки молодих вчених, ради аспірантів, студентського наукового клубу та досвідчених науково-педагогічних працівників структурних підрозділів більше 5 годин наполегливо оцінювали студентські наукові досягнення.

А оцінювати було що!!! Цьогорічні змагання гуртків були на високому рівні. У представлених звітах кожен студентський гурток показав свої наукові досягнення у вигляді тез доповідей та статтей, які студенти друкують у фахових виданнях у співавторстві з викладачами та самостійно, участю у олімпіадах, наукових студентських конкурсах та проектах, конференціях, круглих столах, семінарах та інших заходах. Старости студентських гуртків поділилися своїми планами щодо майбутнього розвитку гуртків, запланованими заходами та науковими справами.

У результаті запеклої боротьби між гуртками переможцями стали:

-                 від економічного факультету: І місце отримав науковий студентський гуртки «Брокер»; ІІ місце – науковий гурток «Застосування сучасних методів статистики в аналізі діяльності сільськогосподарських підприємств»; ІІІ місце - науковий гурток «Сучасні математичні теорії».

-                 від факультету аграрного менеджменту: І місце отримав студентський гурток «Маркетинг»; ІІ місце – науковий гурток «Менеджмент і сьогодення»; ІІІ місце - науковий гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні».

-                 від ННІ післядипломної освіти: науковий студентський гурток «Дорадник» зайняв І місце, гурток «Інновінг»  - ІІ місце та науковий гурток - «Агротурист» ІІІ місце.

За першість у фіналі боротимуться від економічного факультету науковий  гурток «Брокер»; від факультету аграрного менеджменту –  студентський гурток «Маркетинг»; від ННІ післядипломної освіти - студентський науковий гурток «Дорадник».

 

Бажаємо учасникам  участі у фіналі VII «Фестивалю студентської науки-2018»

 

Детальна інформація про результати I етапу «Фестивалю студентської науки-2018» у прикріпленому протоколі.

Олена Четверик

заступник голови спілки молодих вчених НДІ економіки і менеджменту


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook