Програма академічної мобільності Університету Фоджа сприяє підвищенню кваліфікації викладачів економічного факультету

11 травня 2018 року
 

    В рамках програми академічної мобільності у період з 1 лютого по 30 квітня 2018 р. к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г. перебувала з візитом у якості науково-педагогічного викладача на економічному факультеті Університету Фоджа (Італія).
Оксана Макарчук представила економічний факультет НУБіП України, зокрема презентувала історію та багатовекторність діяльності факультету. Для студентів бакалавратури разом із проф. Е. Сіка проводила семінарські заняття із дисципліни «Монетарна економіка». Студенти виявляли зацікавленість як до дисципліни, так і до економіки України, зокрема ефективності галузей сільського господарства.

 

 
 
 
 

Основним напрямком стала наукова робота, яка була спрямована на вивчення інтергації українського та європейського ринку насіння ріпаку.
Участь у даній програмі сприятиме покращенню навчальної та наукової роботи кафедри. За допомогою програми академічної мобільності є можливість продовжувати співпрацю із викладачами економічного факультету Університету Фоджа в аспекті викладацької діяльності та наукових досліджень, участі в конференціях і публікації спільних статей.

 
 
 
 
Василь Савчук,

завкафедри статистики та економічного аналізу

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook