І етап VII «Фестивалю студентської науки – 2018»

11 травня 2018, 8:09

     10 травня 2018 року пройшов І етап VII «Фестивалю студентської науки – 2018» серед студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

    Цього року Фестиваль був присвячений 120-річчю з дня заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України, тому захід пройшов у особливій святковій атмосфері. Відкрив Фестиваль директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко. Він привітав учасників заходу, побажав цікавих виступів і нових наукових звершень.

  Під час заслуховування доповідей старост гуртків діяла виставка досягнень студентської науки. Представники гуртку «Технологія риби і морепродуктів» порадували дегустацією рибних котлет, паштетів та дитячого харчування власного виробництва. Студент гуртку «Харчові технології» (ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж») презентував страви молекулярної кухні. На столі гуртку «Онтогенез сільськогосподарських тварин» кожен бажаючий міг навчитися оцінювати молоко на ультразвуковому аналізаторі Екомілк. Загалом, презентація кожного гуртку привертала до себе увагу.

    Доповіді гуртківців оцінювала відбіркова комісія сформована із викладачів, аспірантів та студентів різних факультетів НУБіП України. За результатами її роботи до ІІ етапу Фестивалю рекомендовано від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК» (26,45 балів з 30 можливих); від факультету тваринництва та водних біоресурсів – гурток «Рибництва» (27,44 бала); від ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» – Гурток «Споживач» (25 балів).

Результати оцінювання всіх гуртків подано у таблиці

 

Назва гуртка

Бал

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

1

Гурток «Технологія риби і морепродуктів»

22,45

2

Гурток «Інноваційні технології у харчовій промисловості»

21,00

3

Гурток «Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів»

17,81

4

Гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК»

26,45

Факультет тваринництва та водних біоресурсів

5

Гурток «Онтогенез сільськогосподарських тварин»

19,00

6

Гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці»

21,80

9

Гурток «Розведення та селекція тварин»

17,20

10

Гурток «Генетика тварин»

23,90

11

Гурток «Біотехнологія відтворення тварин»

25,70

12

Гурток «Генетичні ресурси тварин»

19,20

13

Гурток «Бджільництво»

24,30

14

Гурток «Іхтіологічний»

20,00

15

Гурток «Декоративних гідробіоресурсів»

18,00

16

Гурток « Гідробіологія»

18,80

17

Гурток «Рибництва»

27,44

18

Гурток «Планета тварин»

23,67

Ірпінський економічний коледж

20

Гурток «Споживач»

25,00

21

Гурток «Харчові технології»

21,54

Леонора Адамчук,

голова ради молодих вчених

факультету тваринництва та водних біоресурсів

Ельвіна Старкова,

голова ради молодих вчених

факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

пiдведення пiдсумкiв

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)