В Амстердамі відбудеться Український агропромисловий та продовольчий форум

5 травня 2018 року

   Щоб продемонструвати можливості українських та нідерландських агропромислових та продовольчих компаній, в столиці Королівства Нідерландів Амстердамі 31 травня Strategy Council організовує Український агропромисловий та продовольчий форум. Про це повідомляє «Інтерфакс».

   В повідомленні ідеться, що аграрні компанії з України, Нідерландів та інших країн, а також трейдери, фінансисти, рітейлери, логістичні компанії та постачальники послуг й обладнання, планують зібратися разом, щоб обговорити потенційні синергії між двома провідними сільськогосподарськими країнами.

В Амстердамі відбудеться Український агропромисловий та продовольчий форум

   Агропромисловий комплекс покликаний долати вагомі виклики сучасного світу: зменшити рівень голоду й бідності у світі та водночас забезпечити сталий розвиток сількогосподарського виробництва. Досягнення обох цілей – завдання нелегке. Отже, настав час для активізації спільної роботи. Форум об'єднає всіх, хто впевнений, що Нідерланди з інноваційними агротехнологіями та Україна з гектарами родючих земель зможуть втамувати голод та спрагу людей у всьому світі, – зазначається в повідомленні.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook