Заслухано звіт старости наукового гуртка кафедри на фестивалі студентської науки

4 травня 2018 року
НУБіП України 11 корп.

       3 травня староста гуртка студентка 3-го курсу факультету конструювання та дизайну Сніжкова Даря прозвітувала про його роботу в минулому навчальному році на фестивалі студентської науки.
       Кращі представники гуртка брали участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з нарисної геометрії та геометричного моделювання на ПЕОМ (Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», м. Харків) та у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціалізації «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика» (НТУ «ХПІ», м. Харків)
       На олімпіаді в Національному аерокосмічному університеті «ХАІ» кафедру представляли два учасники: студент 1-го курсу факультету конструювання та дизайну Євген Бриндак (Нарисна геометрія) та студент 3-го курсу цього ж факультету Микола Гриценко (Геометричне моделювання на ПЕОМ). Відповідно вони зайняли четверте і шосте місця.
       На конкурсі студентських наукових робіт в НТУ «ХПІ» кафедру представляла староста гуртка Даря Сніжкова, яка посіла третє місце.
       Старостою була озвучена стратегія розвитку гуртка, яка полягає в подальшому створенні 3-D моделей об’єктів в сучасних середовищах комп’ютерної графіки Компас, SolidWorks, AutodeskInventor, ArchiCAD, їх презентація на різних рівнях конференцій як Всеукраїнського рівня за наказом МОН України, так і на запрошення окремих ЗВО (як, наприклад, Національного авіаційного університету, де представники нашого гуртка традиційно беруть участь у змаганнях з 3-D моделювання).

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook