Бережанський агротехнічний коледж гостинно відчинив свої двері перед майбутніми абітурієнтами

2 травня 2018 року

     27 квітня 2018 року Бережанський агротехнічний коледж гостинно відчинив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками.

     З вітальним словом до гостей звернулася директор Світлана Пилипишин, яка розповіла про переваги навчання, структуру та основні здобутки навчального закладу, особливості продовження освіти за скороченою програмою у НУБіП. Секретар приймальної комісії Степан Жеребецький поінформував про умови та правила прийому до коледжу у 2018 році, напрями та спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців, особливості подання документів до приймальної комісії. У ході обговорень пролунало чимало запитань, жодне з яких не залишилось без відповіді.

     А далі гучно та святково для гостей розпочалась творча вітальна програма. Лунали пісні у виконанні студенток Ольги Соловей і Наталії Лехняк, красивими танцювальними номерами вразили Володимир Фундига та Ірина Федоришин, Юлія Роман і Катерина Дубляниця. Не менш цікавою була і поетична презентація студентами коледжу своїх спеціальностей.

     Після урочистої частини всі присутні пройшлись приміщенням освітнього закладу, аби на власні очі побачити: у нас достатньо спеціалізованих майстерень і лабораторій, верстатів та обладнання, комп’ютерних класів. Коледж має можливість готувати фахівців на рівні сучасних вимог і володіє потужною матеріально-технічною базою. Враховані і культурно-просвітницькі та санітарно-побутові потреби студентів: велика комп’ютеризована бібліотека, просторий спортивний та тренажерний зали, медичний кабінет, їдальня з «демократичними» цінами та буфет – все для зручності студентів.

     Перше знайомство гостей з БАТК відбулося. Школярі пам’ятатимуть цю зустріч, адже знайшли нових друзів серед студентів і викладачів коледжу. А ми всі чекаємо на них, аби поповнилася родина Бережанського агротехнічного коледжу та НУБіП України.

Ольга Процик,
провідний фахівець з профорієнтаційної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook