У НУБіП України відбувся відкритий турнір з тенісу настільного для професорсько-викладацького складу ЗВО

29 квітня 2018 року

 Відповідно до оголошення на сайті Міністерства освіти і науки України та листів-запрошень НУБіП України ректорам закладів вищої освіти, 26 квітня 2018 року в нашому університеті відбувся відкритий турнір з тенісу настільного для науково-педагогічних працівників, які мають науковий ступінь докторів та професорів. 

 
Високий статус учасників не дав можливості збірним командам закладів вищої освіти взяти активну участь в турнірі. Тому збірна НУБіП України з настільного тенісу у складі: проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, доктора педагогічних наук, доцента Ростислав Тарасенка, доктора педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри педагогіки Руслана Сопівника, доктора педагогічних наук, доцента Ірини Сопівник, доктора психологічних наук, професора, завідувача кафедри соціальної роботи і психології Віталія Шмаргуна, професора кафедри історії і політології Володимира Калуги, доктора технічних наук, професора кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Ігоря Паламарчука та за участю гостя з Національного авіаційного університету, доктора географічних наук, професора кафедри країнознавства і туризму, Івана Дудника, провела показове тренувальне заняття. Науковці продемонстрували чудову спортивну форму і високу майстерність гри в настільний теніс.
 
 
 
 
 
 
Сподіваємося, що наступний турнір відбудеться за більшої кількості команд учасниць, а збірна НУБіП України отримає можливість позмагатися з гідним суперником.
 
Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook