Перше командне і друге індувідуальне місця у Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») у студентів факультету ветеринарної медицини!

24 квітня 2018 року

У Миколаївському національному аграрному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»). В олімпіаді брали участь команди з НУБіП України, МНАУ, МНУ ім. Сухомлинського, ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, БНАУ, ПДАА, Дніпропетровського АЕУ, Полтавського національного університету та ін. Від факультету ветеринарної медицини в олімпіаді брали участь студентки другого курсу ОС «Бакалавр» Софія Сардаєва , Марія Кравець та Анна Донченко.

Учасники олімпіади змагалися з таких дисциплін: біохімія тварин (теоретичні завдання), фізіологія тварин (теоретичні завдання), мікробіологія (письмові тести та практичні завдання), анатомія тварин (комп’ютерні тести), зоологія (письмові тести), генетика (комп’ютерні тести та практичні завдання). Супровід учасників олімпіади здійснював доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Ярослав Сердюков. У складі журі Олімпіади працював професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Володимир Карповський.

Результати олімпіади для студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України: І –  командне місце, ІІ – індивідуальне місце у Софії Сардаєвої, диплом за кращу відповідь з мікробіології у Анни Донченко.

Вітаємо переможців олімпіади і бажаємо подальших успіхів у навчанні!

Василь Данілов,
з
аступник декана 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook