Відчуй себе брокером: економісти взяли участь у торгах на Аграрній біржі

21 квітня 2018 року

      Днями ми з колегами – студентами економічного факультету – скористалися унікальною можливістю відчути себе брокерами та взяти участь у реальних торгах на Аграрній біржі. І, до того ж, стали одними із перших, хто випробовував на собі нововведення, а саме власну розробку програмістів біржі - нову електронну торгову систему. Вона наразі на стадії розробки, тому потребує багато доопрацювань, але операції, які ми проводили, були цікавими та захоплюючими.

     Працівники біржі відповідали на запитання та розповідали не тільки про процес купівлі і продажу товарів на біржі, а й всі тонкощі і нюанси, що можуть виникнути при здійснені операцій та яким чином їх можна вирішити.
     Сама будівля Аграрної біржі, окрім своєї вивіски і зеленого прапора нічим не вирізняється серед інших, але приміщення є неповторними і ми з легкістю змогли впізнати торгову залу за її формами та значною кількістю моніторів, на яких під час торгової сесії відображається інформація про торги та реальне становище на ринку.

     А сівши за стіл для переговорів, поділились враженнями і поспілкувались з працівниками біржі, висловили їм свої думки та пропозиції щодо вдосконалення випробуваної електронної торгової системи.
     Загалом візит сподобався, а працівники біржі пообіцяли надалі залучати молодь НУБіП до практики ведення торгових операцій.

Катерина Калініченко,
студентка 4-го курсу економічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook