РЕЗУЛЬТАТИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА»

18 квітня 2018 року

   11-13 квітня 2018 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.2017 р. на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро) було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства». До участі були залучені переможці І-го етапу олімпіади, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр» та вивчають відповідну дисципліну. Загалом в олімпіаді взяли участь 102 учасники з 52 вищих навчальних закладів України.  

   Від кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка в олімпіаді взяли участь студенти спеціальності «Економіка підприємства» Василенко Євгеній Вікторович і Павленко Яна Сергіївна.

   Сам конкурс складався з тестування учасників і вирішення завдань з дисципліни «Економіка підприємства». Попередньо отримана ґрунтовна підготовка дозволила нашим студентам достойно справитися з поставленими завданнями та долучитися до когорти переможців Всеукраїнської студентської олімпіади.

   Зокрема, переможцем ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства», що відбулася на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро) став студент 4 курсу спеціальності «Економіка підприємства» НУБіП України Василенко Є.В., який отримав Диплом ІІІ ступеня.

   Колектив кафедри щиро вітає переможця та його наукового керівника – д.е.н., проф. Рогач С.М. і бажає нових досягнень і успіхів у майбутньому! 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook