Англійський розмовний клуб програми «Leadership. Rise-up. Future leaders of Ukraine» продовжує свою роботу

16 квітня 2018 року

     16 квітня 2018 року за ініціативи гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри романо-германських мов і перекладу відбувся семінар «Рішення, що визначають особистий успіх» у рамках неформального англійського розмовного клубу в межах програми для лідерів “Leadership. Rise-up. Future leaders of Ukraine”.

     Спікери семінару – Уейн Моріс, тренер і наставник студентів МВА в університеті Кеннесоу в штаті Алабама та Марті Гейтс, сертифікований тренер курсу самовдосконалення для персоналу компанії Delta Airlines.

 

     На семінарі розглядалися такі теми:

1. Як прожити неординарне, цікаве та насичене життя?
2. Ким ти хочеш стати?
3. Хто виграє від компромісу?
4. Як прожити змістовне життя?
5. Сім принципів до здобуття багатства.
6. Сім рішень для досягнення успіху та інші.

     Під час роботи розмовного клуба спікери порушували дуже важливі питання: чи завжди люди витрачають час на речі, які є важливими для їхнього майбутнього життя; чи завжди ми використовуємо оригінальний та нестандартний підхід до вирішення проблем; чи вміємо ми виходити зі своєї зони комфорту; чи важливо бути найрозумнішим та найсильнішим для того, щоб досягти мети; чи вміємо ми робити акцент на своїх сильних сторонах.

     На семінарі була створена дуже тепла та дружня атмосфера, спікери наводили цікаві приклади з власного досвіду, а також пропонували інтерактивні ігри, вели жвавий діалог зі студентами.
     Особливо запам’яталися їхні поради, а саме: не обов’язково робити лише те, що вам кажуть робити, адже люди самі несуть відповідальність за свої дії і наслідки. Завжди треба думати над тим, що ми робимо та знаходити оригінальні підходи до вирішення різних питань. Необхідно бути оригінальними та не боятися пробувати себе в чомусь новому.
     Якщо виникають сумніви щодо правильності вибору, завжди треба орієнтуватися на спокій у своєму серці та питати поради у мудрих людей.

     На семінарі також піднімалися питання довіри та репутації і як їх досягти. Молодь завжди має орієнтуватися на духовні та моральні цінності і пам’ятати, що важливо залишатися, в першу чергу, людьми, адже завжди треба ставитися до інших так, як ти хочеш, щоб ставилися до тебе.

     Семінар має високий виховний потенціал та стимулює нас до роздумів щодо наших цінностей. Студенти скористалися нагодою поспілкуватися з носіями мови та прекрасними лекторами.
     Чекаємо на наступні зустрічі.

Олена Бабенко,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу,
студенти наукового гуртка«Подорож країнами та континентами»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook