Відкрите практичне заняття доцента кафедри економіки підприємства І.Н. Романенка Чередніченко О.О.

16 квітня 2018 року

   12 квітня 2018 р., згідно затвердженого на факультеті плану, доцентом кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Оленою Чередніченко було проведене відкрите практичне заняття з дисципліни «Економіка підприємства» на тему «Інноваційно-інвестиційна діяльність підприємств». Заняття проводилося для студентів спеціальності «Фінанси, банківська діяльність та страхування» («Фінанси і кредит») 2-го курсу скороченого терміну навчання.

   У сучасних умовах ускладнення економічної кон’юнктури кожне підприємство як учасник ринку перебуває під потенційною загрозою зниження прибутковості, неплатоспроможності, внаслідок чого його може очікувати банкрутство. У зв’язку з цим все більш актуальним стає питання розробки стратегії й тактики ефективної діяльності підприємства, важливою складовою якої є інноваційно-інвестиційна діяльність. На практичному занятті студенти в процесі усного опитування закріпили лекційний матеріал із даної теми, ознайомилися з практичними завданнями й прикладами інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств в умовах сьогодення, а також розв’язали низку задач різної складності.

  

   По завершенню заняття присутні викладачі та студенти заповнили анкети, в яких високо оцінили фаховий рівень Олени Олександрівни, відмітили актуальність матеріалу, систематичність та логічну послідовність подання матеріалу, високу професійність та культуру мови викладача.

Тетяна Мірзоєва
доцент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook