День Відкритих дверей: заохочуємо вступників досягненнями студентів

29 березня 2018 року

     День відкритих дверей в університеті - це не простий захід, а один з найважливіших днів у житті майбутніх абітурієнтів, адже саме в цей день більшість вступників зупиняються на виборі університету для навчання, спеціальності. Але для тих, хто ще не визначився з вибором – це можливість познайомитися з місцем навчання та професією.

  

     29 березня 2018 року кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі взяла активну участь у Дні Відкритих дверей. Саме в цей день було представлено студентську науку. Кафедра представила наукові здобутки та роботи наукового студентського гуртка «Маркетинг».
   

 

     У третьому корпусі на третьому поверсі біля актової зали було представлено експозицію наукового студентського гуртка «Маркетинг». Експозиція складалася із робіт, які були розроблені студентами під час практичних занять в рамках вивчення дисциплін курсу та в позаурочний час, в рамках роботи наукового студентського гуртка. Було представлено розроблені студентами проекти та їх ескізи, товари-новинки та інші не менш важливі здобутки.
   

 

     Викладачі та завідувач кафедрою виносять подяку студентам, які є активними учасниками гуртка та працюють над постійним удосконаленням його роботи, даючи цікаві та сучасні ідеї. Окрема подяка за представлення експозиції гуртківцям Гречаній Катерині, Партиці Анастасії та Костюк Яні.

 

 

Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook