Профорієнтаційна робота кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі триває

5 лютого 2018 року
м.Київ
На початку лютого доцент кафедри геоінформатики та аерокосмічних досліджень Землі відвідала "Ярмарок професій", що відбувся в Київській інженерній гімназії. Гімназія розташована за адресою м. Київ, вул. Княжий Затон, 12-а. Представник університету надала інформацію про підготовчі курси в університеті для старшокласників, розклад підготовчих курсів, перелік предметів на курсах та додаткові бали за них. Також розповіла про можливість отримати додаткові бали за участь у Всеукраїнській олімпіаді, що проводиться на базі НУБіП України.
 
 
Школярів цікавили питання особливості та переваг навчання в НУБіП України оскільки частина спеціальностей є в інших вищих навчальних закладах міста Києва.
Подальшою адресою профорієнтаційної роботи Москаленко А.А. стала ЗОШ №62, що за адресою, м. Київ, вул. Княжий затон 17-В.  В цій школі викладач НУБіП України передала друковані матеріали про умови навчання в університеті, перелік спеціальностей, підготовчі курси та проведення Всеукраїнської олімпіади для вступу в університеті. 
 
 
Дроздівський О.П.
доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook