Кафедра підприємництва та організація агробізнесу провела науково-практичний семінар з удосконалення системи внутрігосподарського планування у ВП НУБіП України

21 березня 2018 року

   Відповідно до наказу ректора №237 від 20.03.2018 року кафедрою підприємництва та організації агробізнесу спільно з відділом організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики НУБіП України був проведений науково-практичний семінар на тему: «Удосконалення системи внутрігосподарського планування у ВП НУБіП України», основною метою якого було налагодження та підтримка зв’язків з виробництвом.

   Семінар відбувся на базі одного з провідних ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка». З вступним словом семінар розпочав Василь Туринський, який ознайомив присутніх з сучасним станом господарської діяльності ВП НУБіП України. Жваве обговорення викликала цікава доповідь професора Миколи Ільчука на тему «Система внутрігосподарського планування у ВП НУБіП України: основні проблеми та її удосконалення».

 

   Всі учасники семінару прийняли участь в обговоренні за результатами якого було прийнято рішення щодо необхідності уніфікації документів з планування економічного та соціального розвитку, підготовки методичних матеріалів та довідників для удосконалення планової роботи у ВП НУБіП України, розробки єдиних підходів у нормуванні та оплаті праці.
 

Руслан Любар
к.е.н., доцент кафедри підприємництва та організації агробізнесу
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook