СПІВРОБІТНИКИ КАФЕДРИ РОЗШИРЮЮТЬ КОРДОНИ СПІВПРАЦІ ТА НАБУВАЮТЬ ДОСВІДУ

9 березня 2018 року

   З метою підвищення професійного рівня співробітники кафедри Мірзоєва Т.В., Томашевська О.А. та Чередніченко О.А. взяли участь у проекті «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства», що проходив 01.03-06.03.2018 р. у рамках Erasmus + Programme of the European Union на базі КНТЕУ в м. Києві. 

   У зазначеному проекті взяли участь представники вищих навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій. В процесі роботи в рамках Проекту (40 годин) викладачі кафедри в черговий раз продемонстрували своє вміння працювати в команді, удосконалили навички міжособистісних стосунків, показали вміння адаптуватись до нових умов роботи й швидко навчатись новому.

   Протягом усіх шести днів активної роботи учасники прослухали низку тренінгів і мали можливість обговорити проблемні питання. Варто зазначити, що часто в процесі обговорення виникали жваві дискусії, в яких представники нашої кафедри виявили себе досить активними та в ході яких всіляко популяризували рідний університет.

   Наприклад, у рамках обговорення стратегії соціально-економічного розвитку Європейського Союзу на період до 2020 року «Європа 2020» прозвучала значна кількість коментарів із боку учасників. У відповідь на репліки професора КНЕУ Токаря Володимира та докторанта кафедри міжнародної економіки КНТУ Дугинець Ганни щодо відсутності практики застосування альтернативних джерел енергії та повільного впровадження програм енергозбереження в Україні, доцент Мірзоєва Т. зазначила, що НУБіП України активно працює в цьому напрямку: «зокрема, в нашому університеті всі лампи замінені на енергозберігаючі, використовуються сонячні панелі для накопичення енергії, утеплені навчальні корпуси в рамках програми енергозбереження згідно Кіотського протоколу». Ці, та інші наведені факти певною мірою вразили присутніх і викликали зацікавлення до нашого університету.

   Відбулося також активне обговорення в рамках тренінгу «Наслідки від тарифної лібералізації для сільськогосподарської галузі України», під час якого Чередніченко О. та Томашевська О. багато в чому доповнили доповідача, конкретизували низку питань та спонукали до активного обговорення.

   Загалом, шестиденний модуль дозволив учасникам удосконалити професійні знання та вміння, набути додаткових компетенцій, розширити коло ділових контактів і певною мірою популяризувати кафедру та університет. За результатами участі в проекті «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства», що проходив 01.03-06.03.2018 р. у рамках Erasmus + Programme of the European Union Мірзоєва Т.В., Томашевська О.А. та Чередніченко О.О. отримали Сертифікати.

К.е.н., доцент кафедри економіки підприємства
ім. проф. І.Н. Романенка Мірзоєва Т.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook