Конкурс відеоробіт: голосуйте за наших!

5 березня 2018 року

     У межах Всесвітнього тижня грошей в Україні (виявляється, є і такий!) Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» розпочав конкурс відеоробіт на тему «Фінансова грамотність» серед студентів вищих навчальних закладів України, у якому беруть участь представники з 51 університету. Його мета – залучення студентської молоді до поглибленого вивчення фінансових питань, стимулювання творчого мислення і отримання практичних навиків у цій сфері.

     Студентки економічного факультету (спеціальності фінанси, банківська справа та страхування) Яна Веремій та Аліна Бовкун ризикнули взяти участь у ньому. Вони креативно і з гумором підійшли до підготовки сюжету, в якому представили поради, як студентам заощадити і при цьому не залишитися без тієї чи іншої бажаної речі. Коротше кажучи, за цими смішними ситуаціями лежить шлях до заощадження.

     Ми під науковим керівництвом доцента кафедри банківської справи Лідії Аврамчук підготували відео, яке, на нашу думку, сприяє розвитку раціональної фінансової поведінки, допомагає засвоїти та покращити фінансові знання. Ми, звичайно, не професіонали, але ми дуже старалися, говорять дівчата. Сподіваємося, наші поради будуть корисними і для вас.

     Тож просимо підтримати наших конкурсанток за посиланням:

http://finlitvideo.fg.gov.ua/

     Заходите і ставите галочку поруч з відео Аліни Бовкун і Яни Веремій, а внизу натискаєте «голосувати».

Будемо дуже вдячні за підтримку! Вони того варті!


Олексій Муравський,
доцент кафедри банківської справи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook