Народний студентський театр «Березіль» представив нову прем’єру – «Смішні гроші»

23 лютого 2018, 9:55

     «Смішні гроші» – це іскрометна англійська детективна комедія положень за п'єсою одного з найпопулярніших сучасних комедіографів – Рея Куні, говорить режисер народного театру «Березіль» старший викладач кафедри культурології Наталія Тітенко. Вихор та каскад мінливих обставин, що ростуть як сніжний ком і загострюються до фіналу, змушують героїв миттєво реагувати на них, пристосовуватися, змінюватися і, врешті-решт, по-новому поглянути на своє життя…

     Сьогодні Наталія Тітенко розраховує більш ніж на півсотні своїх підопічних, для яких театр – то не просто слова. Загалом за 14 років існування «Березіль» поставив 16 вистав. Це при тому, що його склад постійно змінюється! У його активі 2-ге місце на Х Всеукраїнському фестивалі художньої творчості «Софіївські зорі», 7 нагород в окремих номінаціях та Гран-прі Всеукраїнського фестивалю студентської творчості «Весняна хвиля», 5 номінацій на Міжнародному театральному фестивалі «Маски», Гран-прі та дипломи 8 номінацій фестивалю «Київська театральна весна» та інше.

      Ректор Станіслав Ніколаєнко відзначив відмінну гру акторів і подякував за прекрасний подарований вечір.

     У нинішній прем’єрі – «Смішні гроші» – ролі виконували кращі самодіяльні актори театру: Дар’я Орехова (факультeт захисту рослин, біотeхнології та eкології), Тетяна Пиренко (факультет аграрного менеджменту), Олександр Павелко (факультет харчових технологій), Василь Смертюк (ННІ енергетики автоматики і енергозбереження), Віктор Литвин (факультет інформаційних технологій), Євгеній Калінський (випускник ФАМ) та В’ячеслав Ковтун (гуманітарно-педагогічний факультет). І присутні цього вечора у глядацькому залі були одностайними: із завданням вони впоралися і прем’єра дійсно вдалася!

    

Ірина Білоус

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook