Результат конкурсу "Найкраща ялинка" 2018

21 лютого 2018 року
    Зима поступово втрачає своє верховенство ,всі чекають розкішну теплу весну,але передчуття свята не закінчується . На факультеті конструювання та дизайну разом із механіко- технологічним факультетом проходив зимовий конкурс на кращу ялинку ,виготовлену з підручних матеріалів. Хоча  й тривали зимові канікули досить довго , але декани факультетів не забули про своїх переможців. 
    Сьогодні, 20 лютого, на засіданні Вченоі  ради факультету конструювання та дизайну відбулося нагородження конкурсантів. Отож були запрошені студенти та працівники кафедр, умільці, які донесли святковий настрій, створили атмосферу радості своїми виробами всім нам та здобули призові місця, і  були нагороджені грамотами та чудовими цінними подарунками. Декан факультету конструювання та дизайну Ружило Зіновій Володимирович , профгрупорг факультету Бондар Марія Миколаївна вручили призи та побажали переможцям успіхів у подальших конкурсах.
    Перші місця із 55 робіт вибороли : доцент кафедри механіки Куценко Анастасія та студентка 2 курсу факультету КД- Породько Оксана ; другі місця у студентки 2 курсу Обелець Ольги та доцента кафедри нарисноі геометрії Василіва Петра і треті місця отримали хлопці, студенти ф- ту КД ,2 курсу , БУД 1604 Козиренко Сергій та МАШ 1602 Сторож Руслан.
 
доцент кафедри механіки
Марія Бондар

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook