Масляна – це не тільки велике українське свято, а й можливість для проведення профорієнтаційної роботи!!!

20 лютого 2018 року

     Важливою складовою у процесі проведення профорієнтаційної роботи є співпраця з відокремленими підрозділами університету. З ціллю подальшої співпраці та максимального поінформування майбутніх випускників викладачі факультету аграрного менеджменту, професори кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряк Руслан Іванович та Збарський Василь Кузьмович, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Кузьменко Сергій Володимирович та доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Четверик Олена Вікторівна17 лютого 2018 року провели профорієнтаційну роботу у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

 

 

     Слухачами інформації були студенти 3 курсу наступних спеціальностей: маркетингова діяльність (7 чол.), товарознавство (17 чол.) та оціночна діяльність (9 чол.), а також студенти 1 та 2 курсів даних спеціальностей. 

     

     Викладачами було продемонстровано презентацію та відео-ролик про факультет аграрного менеджменту та спеціальність маркетинг, детально розповіли про структуру факультету, міжнародні навчальні програми та програми практичного навчання на факультеті та університеті, можливість вступу на основі диплома молодшого спеціаліста на денну та заочну форми навчання. Викладачі також звернули увагу на переваги навчання на військовій кафедрі не лише для юнаків, а й для дівчат, зручне розташування навчальних корпусів та студентських гуртожитків. Також вказано про переваги спеціальності «маркетинг», її сьогоднішню затребуваність на ринку праці, де і ким зможуть працювати випускники, а також вказано іншу не менш цікаву інформацію для майбутніх вступників. 
     Потенційним вступникам також роздано буклети про кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, роздатковий матеріал про університет та факультет аграрного менеджменту.

 

  

     На завершення  профорієнтаційної роботи викладачі привітали студентів з Масляною, до якої студенти та викладачі коледжу активно готувалися і активно святкували, адже саме в день такого Великого свята, в коледжі проводили День відкритих дверей.

   

     Щиро дякуємо директору коледжу Михайлову Сергію Івановичу за надану можливість поспілкуватися із студентами.

 
Буряк Руслан Іванович 
професор кафедри маркетингу та міжнароодної торгівлі
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook