Систематизуємо міжнародне співробітництво

16 лютого 2018 року

     За ініціативи проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності і розвитку відбулась робоча зустріч із заступниками деканів та відповідальними за міжнародне співробітництво ННІ та факультетів університету.

     Ця зустріч була присвячена особливостям організації стажувань та навчання за кордоном студентів і науково-педагогічних працівників. Окрім того учасники обговорили можливості розширення і поглиблення студентської мобільності, грантової підтримки наукових пошуків викладачів нашого вишу.

     Вадим Ткачук поділився з колегами власним досвідом і продемонстрував найкращі інтернет ресурси пошуку стипендій для навчання та окреслив систему злагодженої співпраці відділу міжнародних відносин університету і факультетами та інститутами. Виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» передбачає збільшення студентів-іноземців, залучення міжнародних грантів на навчання, стажування та наукові дослідження, розширення міжнародної співпраці. Тому міжнародний відділ з відповідальними від структурних підрозділів працюватиме в унісон, аби виконати поставлені завдання, зазначив Вадим Ткачук.

Алла Кравченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook