На зустрічі деканату із колективом кафедри педагогіки обговорено перспективи розвитку підрозділу

13 лютого 2018, 21:45

12 лютого стартували щорічні традиційні зустрічі декана факультету Василя Шинкарука з колективами кафедр. Першою адресою стала кафедра педагогіки. Під час зустрічі розглядалися питання основних показників діяльності підрозділу та перспективних напрямів розвитку.

Кафедра за показниками рейтингу є лідером на факультеті та четвертою в університеті. Чимало позитивного зроблено її колективом, підкреслив декан. Однак Василь Дмитрович також зосередив увагу на тих показниках, що потребують поліпшення. Мова йшла про збільшення цитованості праць викладачів, публікацій у виданнях, що входять до наукометричних баз. Актуальним залишається підготовка конкурентоздатних наукових проектів за державним фінансуванням. Також декан проаналізував якість підготовки магістерських робіт, обсяги навчального навантаження, проведену роботу щодо залучення на навчання випускників шкіл і коледжів кожним викладачем.

Щодо завдань і перспектив на майбутнє, то серед інших акцентовано увагу на таких: продовження профорієнтаційної роботи та удосконалення рекламних роздаткових матеріалів, запровадження спеціалізацій спеціальності «Професійна освіта» з другого курсу, поглиблене вивчення іноземної мови на обох випускових спеціальностях кафедри, викладання фахових дисциплін англійською мовою, тим паче, що кадровий склад кафедри може це забезпечити, закордонні стажування для студентів та ін.

Ольга Наконечна, доцент кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook