Провідний фахівець міжнародної компанії AGRITEL Михайло Пономаренко обговорив зі студентами особливості управління ціновими ризиками на біржовому ринку

8 лютого 2018 року

 8 лютого кафедрою біржової діяльності і торгівлі економічного факультету було зініційовано зустріч з провідним консультантом з економічних питань французької аналітичної компанії Agritel – Михайлом Пономаренко. Це вже не перша зустріч нашого випускника із студентами в Університеті. Нинішній формат зустрічі був особливий тим, що доповідач презентував відкриту лекцію на тему «Використання біржових інструментів в управлінні ціновими ризиками на аграрних ринках» для студентів 4 курсу економічного факультету та факультету аграрного менеджменту.

     Гість висвітлив основні засади ціноутворення на аграрну продукцію в сучасних умовах нестабільності. Навів приклади успішного управління ціновими ризиками на основі використання біржових інструментів. Особливу увагу з боку студентів викликав власний досвід Михайла, який після закінчення нашого університету сьогодні працює в одній з провідних світових аналітичних компаній.


    Завідувач кафедри Надія Резнік та викладачі кафедри долучились до дискусій на даному заході. Присутні цікавились особливостями роботи компанії Agritel у нашій країні. Неабиякий інтерес викликала запропонована унікальна можливість для студентів долучитись у найближчий час до серії практичних тренінгів в офісі компанії на безкоштовній основі, де бажаючі матимуть змогу отримати практичні навики із розробки торгових стратегій на аграрних ринках та відчути себе по справжньому біржовими аналітиками.

Кафедра біржової діяльності і торгівлі вдячна Михайлу Пономаренко та компанії Agritel за постійне сприяння у підвищенні рівня практичної складової студентів Університету та сподівається на поглиблення всебічної співпраці у майбутньому.

Валентина Яворська,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook