Кадрова політика: ефективно використовуємо кадровий потенціал

6 лютого 2018 року

 Питання кадрової політики перебуває на постійному контролі ректорату і кадрової комісії університету. Її основні проблеми і перспективи розвитку були представлені першим проректором Ігорем Ібатулліним на засіданні вченої ради в грудні 2017 року. 

 
На сьогодні основними науково-педагогічними посадами в університеті є завідувач кафедри, професор, доцент, старший викладач, викладач, асистент. Загалом у поточному навчальному році освітній процес забезпечують майже 1400 науково-педагогічних працівників. 
 
З метою надання можливостей для професійного зростання викладачів та відповідно до установлених вимог до науково-педагогічних посад щорічно за поданням деканів і директорів факультетів та інститутів вносяться зміни до штатного розпису щодо переведення викладачів, які мають високий рівень професійної компетентності і достатній стаж науково-педагогічної роботи, на вищі посади.
 
Цьогоріч ректором Станіславом Ніколаєнком ухвалене відповідне рішення на підтримку статусу наукового-педагогічних працівників, а за результатами засідання кадрової комісії переведено чотири доктори наук на посади професорів, 28 кандидатів наук на посади доцентів та 20 кандидатів наук на посади старших викладачів. 
 
Наступне переведення буде розглянуте у грудні цього року.
 
Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook