Участь співробітників кафедри у науковій конференції: Інноваційні технології вирощування гарбузів. Гарбузова продукція Made in Ukraine

5 лютого 2018 року
м. Київ

В конференц залі «Перемога Space» 29 січня 2018 року за підтримки «Об’єднання аграріїв» була проведена перша спеціалізована конференція «Інноваційні технології вирощування гарбузів. Гарбузова продукція Made in Ukraine». На якій були присутні українські виробники та власники гарбузової індустрії які ділились власним досвідом та технологічними новинками.

В останні роки в Україні серед баштанних культур за площами вирощування гарбуз займає друге місце після кавуна. Широке видове і сортове різноманіття дозволяє використовувати його в різних галузях промисловості. З доповіддю про «Формування якості у сортів столового гарбуза» виступив кандидат с/г наук, старший лаборант кафедри інтегрованого захисту і карантину рослин Кокойко Василь. Який розповів про широке різноманіття видів та вітчизняних сортів гарбуза. Представив результати досліджень по впливу елементів технології вирощування на врожайність та якість плодів гарбуза великоплідного та мускатного.

 

к.с.-г.н., старший лаборант

 кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин

Кокойко В.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook