На факультеті тваринництва та водних біоресурсів прозвітували про залучення потенційних абітурієнтів

1 лютого 2018 року

     30-31 січня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшли звіти науково-педагогічних працівників про результати проведеної у першому півріччі 2017/2018 н.р. профорієнтаційної роботи.

     Відкриваючи засідання, очільник факультету Вадим Кондратюк наголосив: ми живемо в непростий для країни час. Скрутна фінансова ситуація, демографічна криза та складні правила прийому до закладів вищої освіти – все це змушує нас активізувати сили і навіть потроїти їх, щоб успішно провести вступну компанію. А ця зустріч потрібна для того, щоб об’єктивно проаналізувати проміжні результати профорієнтаційної роботи і скорегувати графік на друге півріччя навчального року.

     Кожен працівник восьми кафедр факультету у межах 10 хв. проінформував колектив про вже проведену роботу та плани на друге півріччя. У виступах науково-педагогічні працівники зазначали кількість шкіл, які відвідали, число загітованих майбутніх абітурієнтів та кількість школярів, які вже навчаються на підготовчих курсах в університеті та тих, які виявили бажання до їх проходження у другому семестрі цього навчального року. Кожен із доповідачів ділився своїм позитивним досвідом проведення профорієнтаційної роботи – безпосередні виїзди зі студентами у школи та технікуми, публікації оголошень у районних та обласних газетах і спеціалізованих виданнях, робота з майбутніми вступниками через соціальні мережі та різноманітні групи та багато іншого.

     Підсумовуючи проведення дводенної зустрічі, Вадим Кондратюк спинився на слабких і сильних сторонах проведеної роботи та зазначив: план, який був встановлений ще у вересні минулого року – кожному залучити на навчання студентів, слухачів підготовчих курсів та як мінімум одного учасника олімпіади для вступу не знімається з порядку денного і має бути виконаним. Ми самі творимо своє майбутнє, тому й маємо відповідати за нього.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook