Конференція трудового колективу Ніжинського агротехнічного коледжу затвердила звіт директора Олени Литовченко за 2017 рік та завдання колективу на 2018 рік

28 січня 2018 року

     23 січня 2018 року відбулася конференція трудового колективу відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж».

     На конференції були присутні педагогічні працівники, студенти, співробітники коледжу, а також запрошені – голова Ніжинської районної ради Олег Бузун та директор ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» Василь Лукач.

     Директор коледжу Олена Литовченко представила учасникам зборів звіт «Про результати діяльності ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» у 2017 році та завдання колективу на 2018 рік». У рамках реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2020» у Ніжинському агротехнічному коледжі, Стратегічного плану розвитку коледжу на 2016-2020 р.р. та плану діяльності навчального закладу на 2017 рік серед основних досягнень діяльності закладу визначено: коледж успішно виконав державне замовлення; успішно проведено ліцензування щодо започаткування провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; здійснено атестацію діяльності з надання повної загальної середньої освіти; реалізовується ступенева система підготовки фахівців; відбулося нарощування кадрового потенціалу (збільшилася кількість штатних працівників з науковими ступенями, викладачів з педагогічними званнями та вищими кваліфікаційними категоріями); достойні показники в навчально-методичній та науковій роботі (збільшилася кількість виданих монографій та отриманих патентів); педагогічні працівники коледжу є учасниками міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, семінарів та майстер-класів, виставки передового педагогічного досвіду ДУ НМЦ «Агроосвіта», засідань методичних об'єднань Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області; проводиться виховна робота, є вагомі здобутки у спортивній діяльності.

     Одним із найважливіших здобутків 2017 року є значне покращення матеріально-технічної бази закладу: оновлено навчальним обладнанням лабораторії і кабінети; проведено капітальні ремонти 7 навчальних аудиторій; створено 3 нові лабораторії; закуплено меблі в навчальні кабінети; оновлені засоби пожежогасіння; встановлено 17 металопластикових вікон та металопластикові двері для пожежного виходу на 1-му поверсі навчального корпусу № 2; здійснено капітальний ремонт і облаштування буфету; оформлено стенд, присвячений Героям Небесної Сотні, Галерея шани «Гордість коледжу – майбутнє України!»; здійснено частковий ремонт даху лабораторного корпусу № 2; зроблено монтаж системи опалення 2 поверху, проведено переобладнання даху зі встановленням системи водовідведення, заміну силової та освітлювальної мережі з використанням сучасних систем автоматики та світлодіодних світильників у лабораторному корпусі № 3.

     Для покращення соціально-побутових умов проживання студентів у гуртожитку №1 здійснено поточний ремонт даху; встановлено 19 металопластикових вікон в кімнатах; капітальний ремонт санвузла 2 поверху, кімнати для умивання та кухні 4 поверху з облаштуванням новими меблями; зроблено поточний ремонт сходинкових клітин, коридорів, кухонь, побутових приміщень; виконано капітальний ремонт та облаштування 3-х кімнат 4 поверху; встановлено лічильники електричної енергії в кімнатах для сімейних проживаючих; частково замінено каналізаційну систему в підвальному приміщенні; облаштовано кабінет Захисту Вітчизни.

     В обговоренні звіту директора взяли участь Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи; Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи, Руслан Кубрак, провідний інженер; Юрій Булавенко, керівник фізичного виховання, Євгеній Мороз, заступник голови студентської ради коледжу. Виступаючі акцентували увагу на потребі покращенні якості навчання, продовженні співпраці з кафедрами ННІ та факультетів НУБіП України, НМЦ «Агроосвіта»; розширенню можливостей щодо міжнародної та наукової діяльності; проведенні якісної профорієнтаційної роботи; активному впровадженні ІКТ у навчальний процес; поліпшенні умов проживання у студентському гуртожитку; більш тісній співпраці з органами студентського самоврядування. Також наголошувалося, що не можна зупинятися на досягнутому, і у 2018 році необхідно зосередити увагу на підвищенні якості освіти.

     Прослухавши звіт директора та виступи інших представників трудового колективу коледжу, директор інституту Василь Лукач привітав усіх присутніх з трудовими перемогами та звершеннями; побажав концентрації зусиль для подолання труднощів і подальшого розвитку та процвітання у тому числі за підтримки колективу Ніжинського агротехнічного інституту.

     Голова Ніжинської районної ради Олег Бузун відмітив, що колективом закладу багато уваги приділяється проведенню якісної профорієнтаційної роботи; відзначив високий рівень виховної роботи (підтримуються існуючі традиції, зберігається духовність, відчутний дух патріотизму), вагомі успіхи в спорті. Подякував за те, що навчальний заклад завжди підтримує ініціативу керівництва району щодо участі в спільних заходах. Запевнив, що колектив коледжу завжди може розраховувати на підтримку і допомогу Ніжинської районної ради. Побажав успіхів та процвітання.

     У підсумку учасники конференції звіт директора Олени Литовченко затвердили, роботу колективу за 2017 рік схвалили та обрали делегатів на конференцію трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України від ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» в особі директора коледжу та голови профспілкового комітету Петра Дейнуна.

Шеїн Тетяна,
заступник директора з навчально-виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook