Засідання стипендіальної комісії

3 січня 2018 року

Відбулося засідання стипендіальної комісії щодо призначення стипендій студентам агробіологічного факультету, в якому взяли участь голова комісії – декан Віктор Забалуєв та члени комісії – заступники декана Володимир Завгородній та Микола Іванюк, секретарі факультету – Ольга Ямкова та Анна Образцова, голова студентської організації – Ксенія Ближникова, голова профспілкової організації – Владислав Слєпов, студент 1 курсу – Михайло Марків, студент 3 курсу – Андрій Слободянюк та магістр 1 року навчання – Олександр Булейко.

Комісія проаналізувала рейтингові списки студентів з навчальної роботи, активність у громадській, науковій та культурно-спортивній сферах життя на факультетському й університетському рівнях.

Декан Віктор Забалуєв зазначив, що велику роль у формуванні рейтингових списків відіграють старости груп, які є відповідальними за нарахування додаткових балів студентам. Віктор Олексійович наголосив, що на початку наступного семестру необхідно провести в кожній групі роз’яснення по всіх позиціях рейтингу щодо отримання додаткових балів і запропонував збирати рейтингові списки кожного місяця.

Микола Іванюк підтримав декана, що студенти, які беруть на себе відповідальність бути старостою групи, повинні виконувати свої обов’язки і самими бути відповідальними.

Володимир Завгородній зазначив, що старостам груп, які недобросовісно виконують свої обов’язки, зменшити додаткові бали.

Віктор Олексійович повідомив, що ліміт студентів, які зможуть отримувати стипендію у наступному семестрі, встановлено в межах 45 % фактичної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням на відповідному курсі за певною спеціальністю

 

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого ґрунту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook