Свято Миколая для діточок

16 грудня 2017 року

 16 грудня в 11 корпусі відбувся - традиційний, казковий, дитячий ранок до Дня Святого Миколая.

Студентська організація факультету конструювання та дизайну підготували для діток наших співробітників новорічну казку,конкурси, хороводи. Після солодкого перекусу дітей запросили на дискотеку.

Казкові герої привітали малят та їх батьків, дідусів і бабусь. Святий Миколай та його помічниця надали всім учасникам прочитати вивчені ними вірші та заспівати пісеньки.Діти це робили з радістю, а як нагороду- отримували подарунки.

Багато студентів виявили бажання поспілкуватися з малятами. Це і ведуча(Одноліток К.), Снігова королева (Оліферчук О.), Кай (Пилипенко М.), Сніговики (Юрченко Н., Стаценко С.), Принц (Величко М.), Попелюшка (Муц О.), Червона шапочка (Доманюк С.) подарували їм свято. Діти були щасливі, бо танцювали разом з Мальвіною(Гаврушко А.) та Буратіно(Рахлій М.), гралися із зірочкою(Пархоменко Н.) та гномом (Витвицький А.), отримували подаруночки від самого Миколайчика(Фисуна С.) та чарівної помічниці (Сніжкової Д.)

Не можна не відзначити казкове перетворення 11-го корпусу. Там на діток чекало безліч прекрасних ялинок, зроблених руками наших студентів, підготовлена фотозона(Савко Д., Мельничук І., Дудніченко О.). Де професійні фотографи(Малаховський Т., Породько О.) зробили чарівні сімейні фото на пам'ять про свято.Все сяяло вогнями, а найдорожчі вогники - це очі наших маленьких, гарненьких гостей, які прийшли до нас.

Ми дуже вдячні Ружило Зіновію Володимировичу та Марусу Олегу Анатолійовичу за їхню надійну підтримку. Хочемо відзначити і профбюро факультету конструювання та дизайну (Бондар Марію Миколаївну) та механіко-технологічного факультету(Лавріненка Олександра Тимофійовича), які забезпечили діточок подарунками, солодощами, хорошим святковим настроєм. Так тримати!!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook