Відкритий чемпіонат з армреслінгу серед мешканців гуртожитків завершився!

14 грудня 2017 року

   Наприкінці листопада цього року студентська рада гуртожитку №2 спільно з деканатом факультету аграрного менеджменту провели черговий Відкритий чемпіонат серед мешканців гуртожитків з армреслінгу.  Чоловіки були поділені на 3 вагові категорії, в кожній було як мінімум 5 учасників, а дівчата мали одну вагову  категорію.

     Першими свою силу показували чоловіки  у ваговій категорії до 66кг. На призові місця у своїй вазі претендувало 10 учасників, тому хлопцям довелось трішки попотіти. Третє місце у цій категорії зайняв студент інституту ЛіСПГ  Гутник Андрій , друге місце – студент факультету аграрного менеджменту Ткаченко Валентин, перше місце в безкомпромісній боротьбі виборов студент агробіологічного факультету Філонов Ярослав.

     Друга вагова категорія до 78кг  об’єднала в собі 7 спортсменів.  Бронзові нагороди завоював студент інституту ЛіСПГ Омельченко Констянтин, срібні – студент інституту ЛіСПГ Криволапчук Віталій, золоті медалі отримав студент механіко-технологічного факультету Левченко Олександр, з чим їх і вітаємо.

     Остання вагова категорія була 88+кг. В ній приймали участь 5 учасників. У повітрі відчувалась міць та сила спортсменів, холонула кров у жилах лише від одних поглядів борців. Третє місце посів студент факультету аграрного менеджменту Вербицький Владислав, друге місце – студент факультету аграрного менеджменту Матвієнко Павло, і перше місце не без зусиль отримав студент інституту ЛіСПГ Голобородько Владислав.

     У боротьбі за абсолютного чемпіона Відкритого чемпіонату серед мешканців гуртожитків прийняли участь 5 учасників, і у фінальній зустрічі між Кодинцем Дмитром та Голобородько Владиславом, звання та Кубок абсолютного чемпіона здобув студент факультету аграрного менеджменту Кодинець Дмитро.

 

     Ну, а на десерт були змагання серед дівчат. Всього за найсильнішу дівчину чемпіонату змагалось 6 учасниць.  Всі три призові місця завоювали студентки факультету аграрного менеджменту, а саме: третє місце виборола Задорожня Аліна, друге – Запаско Тетяна,  і перше впевнено посіла Талан Анастасія.

     Всі призери були нагороджені грамотами та медалями, зичимо учасникам змагань міцного здоров’я та подальших перемог!

Сергій Романчук, заступник декана

факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook