Команда економічного факультету – переможець спартакіади студентів НУБіП України з шашок

30 листопада 2017 року
НУБіП України, навчальний корпус №3

Сьогодні, 30 листопада 2017 року в НУБіП України завершилися змагання з шашок за програмою спартакіади студентів НУБіП України.

У фінальних іграх в грі за 1-2 місця команда економічного факультету перемогла команду механіко-технологічного факультету  з рахунком 4 : 2. Гра за 3 - 4 місця між командами факультету конструювання та дизайну і агробіологічного факультету закінчилась внічию з рахунком 3 : 3, в такому випадку за рахунок перемоги на першій дошці, за якою грають найсильніші гравці, 3 місце посіла команда факультету конструювання та дизайну.

Головний суддя змагань з шашок Прохніч Валерій Миколайович, старший викладач кафедри фізичного виховання, головний секретар – Краснов Валерій Павлович, професор кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії. Підсумковий протокол змагань, результати ігор розміщені на сторінці Спорт/Протоколи змагань:  2017.11.30 протокол спартакіади студентів НУБіП України 2017-18 н.р. з шашок.

Призерами змагань з шашок стали ті ж команди, які були призерами спартакіади студентів з шахів.

Команда механіко-технологічного факультету - срібний призер спартакіади студентів НУБіП України з шашок. Фото Олексія Бешуна:

В’ячеслав Пархоменко, секретар змагань

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook