На факультеті аграрного менеджменту завершився захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 073 – «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

22 листопада 2017 року
10 корпус
Два дні поспіль – 20-21 листопада 2017 р. плідно працювала комісія із захисту магістерських робіт студентів спеціальності 073 – «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент ЗЕД». До її складу увійшли: проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України, академік НААН України, д.е.н., проф. С.М. Кваша (голова комісії), к.е.н., доц. Л.В. Діброва, к.е.н., доц. С.В. Кузьменко, к.е.н., доц. О.М. Файчук (члени комісії) та асистент Н.М. Старченкова (секретар комісії).
Відкрив роботу комісії декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доц. А.Д. Остапчук.
Варто зазначити, що здобувачі освітнього ступеня «Магістр» заочного відділення спеціальності 073 – «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент ЗЕД» під час захисту продемонстрували належний фаховий рівень підготовки та вміння аналізувати і приймати управлінські рішення у відповідності до тематики досліджень.
Члени комісії залишились задоволені ступенем підготовки магістерських робіт, їх презентацією, доповідями і відповідями здобувачів на поставлені запитання. Як результат, всі студенти отримали високі оцінки.
Підводячи підсумки роботи, голова захисної комісії, академік НААН України, д.е.н., проф. С.М. Кваша зазначив, що одержана спеціалізація «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» дає унікальну можливість випускникам працювати провідними фахівцями на підприємствах або створювати власний міжнародний бізнес. Проте, академік зауважив, що перед тим як започаткувати свою міжнародну компанію необхідно отримати управлінський досвід в інших комерційних структурах.
Члени комісії привітали студентів магістратури із успішним захистом і побажали їм не зупинятись на досягнутому й упевнено рухатись вперед до нових звершень!
 
к.е.н., доцент Файчук О.М. 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook