Запроваджена Концепція профорієнтаційної роботи «Університет - Факультет- Кафедра» активно працює!

20 листопада 2017 року
м.Бровари, Київська обл.

      Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК протягом всього навчального року проводить активну роботу з випускниками шкіл щодо вступу в Національний університет біоресурсів та природокористування України,активно впроваджується Концепція профорієнтаційної роботи «Університет - Факультет- Кафедра».

    Для створення системи профорієнтаційної роботи на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК було чітко виділено етапи профорієнтаційної роботи; розроблено буклет про факультет, підготовлено матеріал і демонстраційну презентацію про можливості навчання, дозвілля, проведення практики за кордоном, обмін досвіду навчання в інших країнах тощо.
20 листопада 2017 року доцент кафедри Марія Жеплінська відвідала місто Бровари Київської області, де побувала в загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів №1 та №6.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                         
 
Ні одна людина не може обійтися без продуктів харчування, які так необхідні для підтримання всіх життєвих процесів в організмі. А продукти ці виготовляють наші випускники. Тому так важливо не тільки запросити на навчання до нас, але й зустріти таких учнів, в яких би серце лежало до цієї справи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Викладач виклала детальну інформацію про можливості вузу та перспективи подальшого працевлаштування, студентське життя в університеті та поза його межами, про проведення університетом підготовчих курсів, на яких можна додатково до загальної кількості балів отримати ще до 10 балів, що суттєво може підвищити конкурсний бал вступника. Активна життєва позиція учнів 11 класів була підтверджена їхніми багаточисельними запитаннями про університет, незважаючи на досвідчений виступ викладача. Учні 11 класів залишилися задоволеними від вичерпних відповідей. Наостанок всі отримали рекламну продукію Національного університету біоресурсів та природокористування України.
 
 
 
 

 
 
Треба розуміти, що учні та їхні батьки повинні володіти повною інформацією про перспективні потреби ринку праці, про систему професійної освіти. Профорієнтаційна робота - це допомога школяреві у виборі напрямку й місця подальшого навчання; підвищення готовності підлітків до соціального, професійного і культурного самовизначення. Тож надіємося, що влітку до нас уже із зустрічним візитом завітають випускники цих шкіл, щоб, навчаючись, здобути знання і виготовляти якісні продукти харчування.
 
Доцент кафедри процесів і обладнання
 переробки продукції АПК
Марія Жеплінська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook