День відкритих дверей на факультеті Харчових технологій та управління якістю продукції АПК

26 травня 2012 року
Національний університет біоресурсів і пиродокористування України (м. Київ)

ІНФОРМАЦІЯ
про перебування майбутніх абітурієнтів на Дні відкритих дверей у НУБіП
України 26.05.2012 року факультету харчових технологій та управління якісно продукції АПК

Загальна кількість осіб - 57 осіб
Серед них випускники:

  • шкіл - 23
  • технікуми та коледжі - 34
  • Києва та області - 45
  • інші регіони - 13

     Джерело інформування про НУБіП України - проведення профорієнтаційної роботи викладачами УННІ якості біоресурсів та безпеки життя, зокрема кафедрою технології м'ясних, рибних та морепродуктів; процесів і обладнання переробки продукції АПК; деканом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилинко Л.В.

      На дні відкритих дверей були присутні майбутні абітурієнти з батьками з таких регіонів: Ірпінський економічний коледж Київська обл. (відповідальний від факультету харчових технологій кафедра стандартизації та сертифікації с.-г; продукції), Ілллінецький технологічний коледж Вінницька обл. (відповідальний від факультету харчових технологій кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів, доц. Слободянюк Н.М.), школи №158 (бухгалтер УННІ якості біоресурсів та безпеки життя), школа №252 (декан Баль-Прилинко Л.В.), ЗОШ м. Погребище Вінницької обл. (кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів), Городищенський технологічний коледж Черкаська обл. (кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів, доц. Слободянюк Н.М.), Київський технікум електронних приладів (відповідальний від факультету харчових технологій кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів, доц. Слободянюк Н.М.), Київський технологічний технікум НУХТ (кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК Сухенко Ю.Г.); школа №185 (кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів, доц. Авдєєва Л.Ю.), школи №269; 286 (кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів, доц. Штонда О.А.).
 

Звіт про профорієнтаційну роботу підписала

декан факультету харчових технологій та управління якісно продукції АПК Баль-Прилипко Л.В
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook