Екскурсія студентів економічного факультету напрямів підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економіка» до АТ «ОТП Банк»

16 листопада 2017 року

      Кафедрою банківської справи 03 листопада була організована екскурсія для студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економіка» 4 курсу Національного університету біоресурсів і природокористування Українидо АТ «ОТП Банк».

      Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків визнаний лідер фінансового сектора України. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості.
      На сьогодні АТ «ОТП Банк» є ядром фінансової групи, до складу якої входять компанії групи ОТП в Україні компанія з управління активами ТОВ «ОТП «Капітал» та лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг». З цими компаніями АТ «ОТП Банк» проводить успішну діяльність посідаючи провідні позиції у своїх сегментах.


 

           Екскурсія була проведена по центральному офісу за адресою вул. Жилянська 43, студенти познайомилися з роботою таких відділів: документообороту; андерайтингу (оцінка кредитоспроможності позичальника); контакт-центр (супроводження кредиту); колекшн (робота з проблемними кредитами). Провідні фахівці банку відповіли на численні запитання студентів та поділилися своїми історіями успіху.
      Кафедра банківської справи НУБіП України висловлює вдячність АТ «ОТП Банк» в особі Тетяни Щербак за співпрацю, відзначає високий рівень професіоналізму та сумлінне виконання своїх обов’язків працівниками банку.

   к.е.н., доцент кафедри банківської справи Жарікова О.Б.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook